Isten éltesse a szülinapos Pécsi Ildikót

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska -
Pécsi Ildikó születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma ünnepli 80. születésnapját Pécsi Ildikó.

Ma töltötte be 80. életévét Pécsi Ildikó. A híres színésznő zárt körben, szerényen ünnepel, elmondása szerint ugyanis neki már teljesen mást jelent az ünnep, mint régen:

"Én már túl vagyok azon, hogy ünnepeljek, meg számoljam a gyertyákat vagy az éveket. Jól vagyok, és ez az én esetemben már nagy dolog, sokáig szeretnék élni, nem akarok még meghalni" - meséli a Blikknek.

Forrás: TV2

Azt mondja, ajándékra sem tart igényt, de persze a fia biztosan meglepi majd valamivel. Azt meséli, mostanra másképp értékeli az ajándék fogalmát is:

"(...) Nekem a legnagyobb ajándék, hogy még él a férjem. Amikor pár éve a kórházban azt mondták, hogy Lajos halálos beteg, akkor megállt velünk a világ. Én csak annyit kértem, hogy szeretném hazahozni, hogy velem legyen itthon, majd én ápolom őt. No, akkor biztos nem gondoltam, hogy nem olyan sok idő múlva majd ő megy a boltba" - mondja.

A tavalyi születésnapja azonban nem volt ilyen önfeledt, el is árulta, mi okozta a szomorúságát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.