Nemrégiben ünnepelte 79. születésnapját Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő. Azt nyilatkozta, szomorúan telt az ünnep a családi ellentétek miatt. 

Hosszú ideje húzódik az ellentét Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő és volt menye, Pártos Csilla között. A hónap elején őt és Pécsi unokáját, Csabikát kilakoltatták a színésznő házából. 

Kollégái, rokonok és barátok is felköszöntötték a 79 éves színésznőt, ám mégsem lehetett boldog az ünnep. "Már jó ideje nincsenek nagy családi, baráti közös ünneplések. Néhány rokonom van, akik megköszöntenek. Unokatestvéreimmel együtt nőttünk fel, és a mai napig olyan a kapcsolatunk, mint gyerekként volt" – mesélte a Blikk Rúzsnak Pécsi Ildikó. 

Sztárok, Pécsi IldikóFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elsőszülött unokája, a 21 éves Csaba nem köszöntötte fel a színésznőt, ennek köze lehet a köztük húzódó ellentéthez. Pécsi Ildikó fiának az új kapcsolatából is született gyermeke, ő mindössze másfél éves. 

"Nem köszöntöttek fel az unokák, mert nincsenek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, pedig én úgy érzem, hogy korábban sokat küzdöttem. Tudom, hogy az elmúlt években sokan ítélkeznek felettem úgy, hogy valójában nem is tudják, hogy mi történt az életünkkel. Rengeteg valótlanság megjelent rólam, ha ezek nem is érdekelnek, nem tesznek boldoggá" – fogalmazott Pécsi Ildikó.