Állapotos a hercegnő? Katalin és Vilmos talán bővíti a családot

Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole -
Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan arra gyanakodnak, hogy a pár nem csak a koronavírus miatt vonult el a világ szeme elől, hanem mert Katalin hercegné a negyedik gyerekükkel várandós. Vilmos herceg ugyan utalt már arra korábban, hogy háromnál megállnak, de sosem lehet tudni.

Katalin és Vilmos mindig is népes családról álmodott, nos ez meg is adatott nekik, hiszen már három gyerekük van. A herceg korábbi nyilatkozataiban már célzott arra, hogy a családjukat nem tervezik tovább bővíteni. Most azonban mégis azt suttogják, elképzelhető, hogy Katalin terhes.
A család még a járvány kezdetén elhagyta Londont, és Anmer Hall-i otthonukba vonult, a pár így nem mutatkozik a nyilvánosság előtt, online végzik el a teendőiket.

Vilmos herceg és Katalin hercegné mindig is nagycsaládra vágyott. Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

Az Express magazin szerint azonban ennek az is lehet az oka, hogy negyedik babájukat várják. Sajnos ha ez igaz is, egyhamar valószínűleg nem fogják bejelenteni.
Az biztos, hogy Katalin március elején még nem lehetett állapotos, mivel akkor Írországban a fotósok előtt ivott meg egy jókora korsó sört. Így tehát egyelőre mindenki csak találgat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.