párkapcsolat horoszkóp szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobb, ha soha nem jössz össze ezzel a csillagjeggyel!

Ikrek-Szűz

Ezen csillagjegyek szülöttei között lévő kapcsolat gyakran tele lehet bizalmatlansággal. A szűz meglehetősen féltékeny jegy, ez számos konfliktust eredményezhet. Mindkét jegy határozott személy, ezért nehezen jutnak dűlőre, és nem mindig tolerálják egymást.

Oroszlán-Bak

Az oroszlánok gyakran türelmetlenek és akaratosak, amit a büszke Bak nem néz jó szemmel. Az oroszlán arra vágyik, hogy valaki imádja, és dicsőítse őt, azonban a Bak nem hajlandó feladni az életét, és álmait miatta. A kapcsolat minden bizonnyal büszkeség miatt fog végetérni.

Kos-Bika

Ez a két csillagjegy egyáltalán nem illik össze egymással. A kos nyugalomra vágyik, míg a bika folyamatosan valami újba vágja a fejszéjét. A bika szülöttei nem szeretik, ha valaki hátráltatja őket álmaik elérésében, ezért egy idő után teher lesz nekik egy kevésbé ambiciózus jegy elviselése. A sorozatos csalódások következtében egyik, vagy akár mindkét fél megcsalásra adhatja a fejét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.