Som-Balogh Edina család házassági évforduló gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A pár szeretett volna elszökni néhány órára kettesben, mivel házassági évfordulójuk volt, illetve Krisztián születésnapja. Ám ez meghiúsult a gyerekek miatt, de Som-Balogh Edina nem bánja.

Általában kettesben ünnepel Som-Balogh Edina és férje, amikor házassági évfordulójuk van, illetve Krisztián születésnapja egy nap különbséggel.
Idén viszont ez meghiúsult, mert Edina édesanyja nem rég elhunyt, így ő már nem tud vigyázni a gyerekekre.

Som-Balogh Edina és férje terve a gyerekek miatt hiúsult meg. Forrás: Polyak Attila/Origo

„Nem jött közbe semmi, igazán meg sem szerveztük, csak beszéltünk róla, milyen jó lenne elmenni legalább vacsorázni kettesben. Annyit mindig meg tudtunk tenni. De most ugye... Ők alapvetően mindig velünk vannak, komoly szervezés lenne, és velük is komolyan el kellene beszélgetni.

Anyukámmal istenien elvoltak, anyura mindig rá tudtam őket bízni, de már nincs anyu, ezért velem vannak"

- mesélte szomorúan a színésznő a Borsnak.

Ám nem adják fel a reményt, tervezik, hogy a közeljövőben elszöknek valahogy pár napra. Edina és Krisztián szeretett volna a nagy napon legalább egy közös képet készíteni kettőjükről, ám ez sem sikerült.

Kértem Krisztiánt, hogy csináljunk végre egy közös képet, mert még azt hiszik, elváltunk. Soha nincs kép kettőnkről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.