Ezekre a lelki problémákra utal, ha éjjel felriadsz

Forrás: Shutterstock -
alvás felriad lelki problémák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha nagyjából mindig ugyan akkor riadsz fel az éjszaka közepén, az súlyos lelki problémára is utalhat.

21:00 és 23:00 között nem tudsz elaludni

Hiába kelsz korán, és érzed magad hulla fáradtnak egész nap, mégsem tudsz elaludni este 11 előtt? Ez amiatt lehet, mert a jövőd aggodalommal tölt el, és túl sokat agyalsz. Ki kell derítened mi aggaszt ennyire, és meg kell oldanod ezt a problémát.

23:00 és hajnali 1:00 között ébredsz fel

Valaki nagy csalódást okozott az életedben, gyakori eset, hogy ez a személy pont te magad vagy. Ilyekor a legjobb megoldás, ha megpróbálod növelni az önbizalmadat.

3:00 és 5:00 között ébredsz fel

Kisebb dolgokon is képes vagy stresszelni, és rengeteget aggodalmaskodsz fölöslegesen. Próbáld kizárni a negatív érzéseket az életedből, főleg azokat, melyek jelentéktelenek.

5:00 és 7:00 között ébredsz fel

Komoly érzelmi problémákra utalhat, ha ezekben az órákban riadsz fel rendszeresen. Szerelmi vagy családi probléma nyomhatja a szíved, amit sürgősen meg kell oldanod! Beszélj valakinek az érzéseidről őszintén, az is sokat segíthet.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.