Gregor Bernadett elárulta tökéletes alakjának titkát

Forrás: Újszínház -
színésznő fogyás Gregor Bernadett életmód
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gregor Bernadett közel az ötödik X-hez, két gyermek után is bombasztikus formában van. A színésznő elárulta, mi a titka.

A Jászai Mari-díjas színésznő saját elmondása szerint nem tartozik az önsanyargató sztárok közé: a művi kezelések helyett a vitamin-komplexekre, ásványi anyagokra és aminosavakra, valamint fűszer- és gyógynövényeket tartalmazó, az egészséges súlycsökkentést segítő termékekre esküszik, ha az alakjáról és a szépségéről van szó -írja a Blikk.

A színésznő azt mondja, szerencsés alkata van, de mindig tett is azért, hogy ez így maradjon.

" Időnként, ha be is iktattam néha egy-egy „csaló napot", azért mozogtam és persze ott van az Újszínház színpada, ami formában tart..."

Forrás: Újszínház

"Az idő múlásával megbékéltem, mindig büszkén vállaltam a koromat és hogy bizony ezért évről évre mindig egy picit többet kell tenni. Nem lehet hetente átszabni a ruháimat a színpadon, viszont nem szeretnék lemondani ezért néhány finom falatról sem."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.