A júniusi telihold ezekre csillagjegyre lesz hatással

június telihold horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az érzelmi világunkat befolyásolhatja a júniusi vérhold.

Péntek este világos éjszakánk lesz, ugyanis sor kerül június teliholdjára. Eperholdnak vagy vérholdnak is emlegetik a jelenséget, mert egybeesik a holdfogyatkozással, így vöröses árnyék vetül majd az égitestre.

Ikrek

Ne ragaszkodj olyan emberekhez, akik nem érdemelnek meg téged. Az idődet és az energiádat tartogasd olyan személyeknek, akik valóban szeretnek és megbecsülnek. Az elkövetkező időszakban rájössz, kiknek van helyük az életedben, és kik azok, akiknek búcsút kell intened.

Szűz

Az elkövetkezendő napokban sokkal energikusabb és kreatívabb leszel. Használd ki ezt az időszakot, és tegyél meg mindent az álmaid érdekében. A jegy szülöttei alapvetően nem szeretnek kilépni a komfortzónájukból, most azonban elérkezett az ideje!

Bika

Jó úton haladsz, de nem szabad elvesztened a motivációdat a téged ért megpróbáltatások miatt. A telihold neked is löketet adhat egy projekt befejezéséhez, ezért tedd félre a stresszelést és tegyél meg minden tőled telhetőt. Az eddigi kemény munkád végre kifizetődik!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.