Válságba kerülhetett Vajna Timi és párja, Zoli kapcsolata - Nem tudni, hogy alakul az életük

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/ -
Vajna Timi Andy Vajna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magányra van szüksége a Los Angelesben élő Vajna Timinek, így párja, Zoli Budapesten tartózkodik és kivár. Andy Vajna özvegye még nincs túl férje elvesztésén, az időre bízza, hogy alakul friss kapcsolata. 

"Andy után elég nehéz nyitnom bárki felé, sokszor érzelmi hullámvölgyekben vagyok, rá kellett jönnöm, hogy még másfél év után is szükségem van egy kis időre, hogy a szívem készen álljon egy új kapcsolatra. A lelkem egy része még gyászol, mégis mindenki hirtelen kávézni hív és gyereket akar tőlem. Zoliban teljes mértékig megbízom, igazi lelki társak vagyunk a barátság mellett, de mégis inkább egyedül szeretnék most lenni. Az is új számomra, hogy egy fiatalabb férfi van mellettem, korábban mindig idősebb volt a párom. A jövőre bízzuk, hogy a magánéletben hogyan alakul a kapcsolatunk Zolival" – nyilatkozta a Blikknek Vajna Timi.

Forrás: https://www.instagram.com/timeavajna/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.