Így élte meg Bagi Iván a karanténban eltöltött időt - Videó

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
humorista Bagi Iván koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Karinthy-gyűrűs humorista kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról, hogyan élte meg a karanténban eltöltött időt.

Számtalan derűs pillanatot szerzett már a közönségének Bagi Iván, aki szóvicceivel, paródiáival mindig mosolyt csal a nézők arcára. A járvány sújtotta időszak azonban őt is megállásra kényszerítette, olyannyira, hogy a járvány berobbanását sokként élte meg.

Számomra inkább lelki értelemben volt sokkoló, iszonyú érzés"

"Szép lassan elkezdtem magamra találni. Van vallásos hitem, nagyon sokat imádkoztam. Furcsa volt azt látni, hogy miközben itt volt a vírus, a levegő kápráztatóan tiszta lett, nem voltak repülők, a természet pedig éledezett" - emlékezett vissza erre az időszakra a humorista, aki rendkívüli mélységeket és magasságokat élt meg a járvány sújtotta periódusban.

Bagi Iván Forrás: Sláger Téma

Nem tudtam magammal mit kezdeni eleinte, de aztán szépen kezdtem magamra találni.

"Nem vagyok pesszimista, de nem biztos, hogy ebből mindenki tanulni fog. Most tetőzik az életigenlés, így egyáltalán nem biztos, hogy mindenki elgondolkodik majd azon, hol tart, hol tartunk. Egy azonban biztos, mindannyian emlékezni fogunk erre az időszakra" - mondta a Sláger Téma műsorvezetőjének, Kalmár Tibornak Bagi Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.