Gájer Bálint rengeteget bukott a koronavírus miatt

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
Gájer Bálint koronavírus énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy sok más művész, Gájer Bálint is nagyon sokat bukott a koronavírus miatt.

Ahogy azt korábban megírtuk, Gájer Bálint nagyon komolyan vette az esküvői előkészületeket. Még a külsejét is megváltoztatta annak érdekében, hogy a lehető legjobb formájában legyen, amikor oltár elé vezeti a párját. Az esküvőt azonban sajnos el kellett halasztani, hiszen a lagzit nem tudják fedezni, mióta Bálintnak nincs bevétele.

Forrás: Gájer Bálint

"Ebben a hónapban fogadtunk volna örök hűséget egymásnak, de azt láttuk jó megoldásnak, ha lemondjuk, aminek több oka is van. Mi hatalmas lagzit szerettünk volna, ahol mindenki jól érzi magát. De először is, egy ekkora esküvő több millió forint, amit a fellépéseimből fedeztünk volna. De február óta nekem sincs fellépésem, a lemondott koncertek, bulik miatt lassan tízmilliós veszteségnél tartok" - mondta Bálint az ACNewsnak.

Legjobban az zavarja, hogy noha világ életében olyan ember volt, aki mindent előre megtervezett, most hiába szövöget terveket, mert minden bizonytalan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.