Még nem dőlt el Gesztesi Károly több száz milliós hagyatékának sorsa

Forrás: Instagram/gesztesi63 -
Gesztesi Károly százmillió végrendelet sors hagyaték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az 5 hónappal ezelőtt, tragikus hirtelenséggel elhunyt színész nem írt végrendeletet, így nem tudni, hogy oszlik el több száz milliós vagyona. 

Gesztesi Károly családja mindig is összetartó volt, a gyász pedig még inkább összekovácsolta őket. Bár a színész nem végrendelkezett, érdekütközésnek és viszályoknak nyoma sincs - írja a legfrissebb Story magazin.

Egyelőre nem tudni, mikor lesz a hagyatéki tárgyalás, de egy közeli barát szerint az öt gyerek három édesanyja is korrekt módon viszonyul mindenhez, és a gyerekek is jó viszonyt ápolnak egymással. A magazinnak nyilatkozó közeli ismerős szerint Karcsi mindig arra törekedett, hogy gondoskodjon gyermekeiről, és ezt teszi halálában is.

Forrás: Instagram/gesztesi63

A hagyatéki tárgyaláson döntenek majd Gesztesi házáról, autójáról, értéktárgyairól, valamint befektetési és jogdíjairól: az összérték több száz millió forintot tehet ki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.