Majka és Hajni őszintén elárulták, hogy élték meg a koronavírus miatt kialakult kijárási korlátozást. 

Kimondatlanul, de mindketten féltünk tőle, hogy milyen hatással lesz ránk ez az időszak, mert ilyen még sosem volt. Mindig is azt mondtuk, a hosszú kapcsolatunk titka, hogy nem lógunk egymás nyakán, Peti mindig jön-megy, intézi a dolgait, most pedig megkaptuk egymást nulla-huszonnégybe. Volt némi aggodalom, de most már mondhatom, az egész családnak jót tett ez az extra együtt töltött idő. A gyerekekre is jó hatással volt, nagyon élvezték, hogy ilyen sokat lehetünk együtt négyesben - kezdte Hajni, aki egy korábbi interjúban azt is elárulta, mit szeretett a legjobban az összezártságban.

Majka ötlete nyomán szigorú napirendet tartottak a karantén ideje alatt, amit a hütőre függesztettek ki. Hajni ezt igyekezett mindig betartani - illetve betartani a gyerekekkel is, hiszen így esténként maradt idejük kettesben is. A sztármami azt is elmondta, hogy neki különösebben nem okozott nagy nehézséget az otthonlét, de a rapper nem az a típus, aki bírja a bezártságot.

Forrás:Instagram/Majoros Hajni

Nekem azt szokták mondani, hogy meg se kottyanna egy házi őrizet, de Peti nem az a fajta, aki sokáig a fenekén tud maradni. Muszáj mindig csinálnia valamit, az elmúlt hónapokban például megtanult gitározni, de jó, hogy semmin nem kellett kattognia, lelassult körülötte minden. Emellett nagyon sokat segített nekem, tanult Marcival, amíg én Olival foglalkoztam, és hál' istennek, szeret a konyhában is sürgölődni, úgyhogy rengeteget sütött-főzött - mondta Hajni a Blikknek.