Szegedi Fecsó elárulta, milyen az új szerelme, Vivien - Videó

Szegedi Ferenc Szegedi Fecsó szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szegedi Fecsóra néhány hónapja újból rátalált a szerelem. Az RTL Klub Reggeli műsorában mesélte el, mit lehet tudni Vivienről. 

Ahogy azt korábban megírtuk, Szegedi Fecsó néhány hónapja újból szerelmes egy gyönyörű, fiatal lányba. Kiss Vivien egy korábbi interjúban elárulta, szerették volna még egy ideig titokban tartani a kapcsolatukat, ám mostanra már nem bánja, hogy híre ment a boldogságuknak.

Fecsó az RTL Klub Reggelijében elárulta, mit lehet tudni Vivienről. A sztárapuka első körben azt emelte ki, hogy szerelme nagyon szép, és, hogy rendszeresen lovagol. Arra a kérdésre, hogy mi fogta meg benne, szintén azt válaszolta, hogy a szépsége, aztán kifejtette, hogy Vivien számos jó tulajdonsággal rendelkezik, ami miatt szeretetreméltó.

Vivien egy nagyon nyugodt természetű nő, aki ért a gyerekek nyelvén. Fecsó elmondta, hogy kisfiával is jó kapcsolatot ápol, aki számos ajándékot kapott már a lánytól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.