Száraz Dénes lesz a Mintaapák új dr. Molnár Tamása

Fotó: Polyak Attila - Origo -
Mintaapák Száraz Dénes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száraz Dénes kapta dr. Molnár Tamás szerepét a Mintaapák című sorozatban. 

Ahogy azt korábban megírtuk, a Mintaapák című sorozatból négy főszereplő is távozott. Először Fenyő Ivánról derült ki, hogy nem folytatja a munkát, majd Szabó Kimmel Tamás jelentette be Facebook-oldalán ugyanezt. Ezután Kovács Patrícia és Klem Viktor is csatlakoztak a távozókhoz. Ők részleteket nem árultak el, a csatorna azonban közölte, hogy Szabó Kimmel Tamás és Klem Viktor magatartásbeli és emberi problémák miatt távoznak. Ám a színészek visszautasították ezeket a vádakat.

Fotó: Polyak Attila - Origo

Mint kiderült, dr. Molnár Tamás szerepét Száraz Dénes veszi át, aki izgalmas kihívásként tekint a szerepre, bár azt még ő sem tudja, mit fognak szólni hozzá a nézők.

"(...) Izgalmas, hogy elfogadnak-e a nézők. Elég komoly kihívás, ilyen még nem volt egyikünk életében sem. Amikor kiírtak, mint Tamás atyát a Jóban Rosszban sorozatból, az is nagyon megérintette az embereket - mesélte a Borsnak.

A casting napjáról is elárult néhány részletet: azt mondta, nem izgult annyira, de azért volt benne némi drukk.

"Inkább olyan volt, mint egy fél forgatási nap, jelmezben, sminkben, ezért annyira nem izgultam. Több volt bennem a drukk, mint a többiekben, nekem nagy volt a tét. Színházban jobban izgulok, ott nem lehet leállni és újrakezdeni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.