Exatlon Hungary: Pap Dorci már közös jövőt tervez új párjával

Forrás: TV2 -
Pap Dorka szerelem Exatlon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Exatlon sztárja a forgatásokon ismerkedett meg szerelmével, Yilmaz ugyanis rendező asszisztensként dolgozott a műsorban. Pap Dorci és párja azonban csak a műsor után közeledhetett egymás felé.

Pap Dorci versenyzőként vett részt az Exatlonban, míg Yilmaz a háttérben dolgozott. Rögtön kiszúrták egymást a forgatásán, ám a szerelmeseknek várniuk kellett a műsor végig. Miután Dorci kiesett a versenyből, végre sor kerülhetett az első randira. A pár bejárta együtt egész Dominikát.

Mikor vége lett a versenynek, nem tudtunk sok helyre menni, mert délután öt óra után kijárási tilalom volt egész Dominikán. A környéken motorozgattunk, megnéztük a naplementét, napoztunk, és nagyon sokat beszélgettünk. Pontosan ezért nem aludtunk, mert reggelig csak beszélgettünk" – mesélte Dorci a Ripostnak.

Pap Dorci és párja kapcsolata kezd komolyra fordulni. Forrás: TV2

A páros olyannyira összemelegedett, hogy miután hazaérkeztek, a kéthetes karantént is együtt töltötték. Azóta is igyekeznek minél többet együtt lenni hol Budapesten, hol Nyíregyházán.
Kapcsolatuk kezd egyre komolyabbra fordulni, ugyanis közös jövőt terveznek:

„A jövőre nézve sok tervünk van, de ezeket nem szeretnénk mind lelőni. Tervezünk utazásokat, amelyeket majd dokumentálunk, és igazából minden mást, amit együtt csinálhatunk"

– mesélte Yilmaz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.