Besenyei Bogi Pap Dorciról: „Nem fogjuk egymás társaságát keresni

Forrás: TV2 -
Exatlon Hungary Pap Dorka Besenyei Bogi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besenyei Bogi szerint mindenki azzal fogja tartani a kapcsolatot itthon, akivel a verseny alatt is megtalálta a közös hangot. Éppen ezért ő és Pap Dorci, biztosan nem találkoznak majd.

Az Exatlon Hungary egykori versenyzői, Besenyei Bogi és Deres Ádám a Mokkában készítettek lazacnyársat, közben pedig elmesélték, mit terveznek a jövőben, a lány például államvizsga előtt áll.
Továbbra is tartják a kapcsolatot csapattársaikkal, de csak azokkal, akikkel közel kerültek egymáshoz a verseny alatt. Így Bogi és Dorci valószínűleg itthon sem lesznek barátnők.

Besenyei Bogi és Pap Dorci nem szeretnének találkozni. Forrás: TV2

„Dorcival nem találkoztunk azóta, és nem is fogunk. Már ő is elmondta, hogy nem kell beszélgetnünk, nem fogjuk egymás társaságát keresni. Mindenki annak a társaságát fogja keresni, akivel a műsor során is megtalálta a közös hangot" – mondta el Bogi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.