Exatlon Hungary Pap Dorka TV2 szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pap Dorci rendkívül hálás, hogy belecsöppent az Exatlonban és, hogy a műsornak köszönhetően  összeismerkedett szerelmével Yilmazzal, akivel most a Tények Plusz adásában mesélt először kapcsolatukról.

A 18 éves lány a második helyen végzett az embert próbáló küzdelemben. Többször konfliktusba keveredett a forgatás alatt a társaival. Ezért finoman szólva felháborította a nézőket Dorci viselkedése. Ám ő igyekszik ezzel nem foglalkozni és csak a jóra gondolni.

Dorci és Yilmaz a forgatáson ismerkedtek meg egymással,a félig török, félig magyar fiú a stáb tagja volt, rendező-asszisztensként dolgozott. Folyamatosan szemeztek egymással, de a verseny miatt nem alakulhatott ki viszony köztük, ekképpen az első randijuk a forgatás után volt. Öt napot töltöttek együtt Dominikán a hazaindulás előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.