Békás fürdősapkában, állathangokat utánozva mesél kisfiának Makranczi Zalán - Videó

Makranczi Zalán mese apaság Szinetár Dóra vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészről készült tündéri videót Szinetár Dóra tette közzé Instagram-oldalán apák napja alkalmából.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán nyolc éve alkotnak egy párt, és 2015 óta házasok. Szerelmük gyümölcse, Benjamin 2017-ben született. A színész házaspár sosem titkolta, hogy kisfiuk Down-szindrómás, és bár az orvosok szerint a kisfiú sosem fog teljesen kigyógyulni belőle, Dóri nagyon bízik abban, hogy Benji teljes értékű életet élhet.

A színésznő nagyon óvja magánéletüket, apák napja alkalmából azonban egy nagyon bensőséges videót töltött fel közösségi oldalára. A felvételen Benji a kádban lubickol, férje, Zalán pedig óriási átéléssel mesél neki egy mesekönyvből.

"Ez a videó több, mint egy éve készült, azóta számos hasonlóval rendelkezünk, de ez fejezi ki a legjobban, ami ma a fejemben jár... Csodás Apának lenni... Erő, megbízhatóság, kaland, repülés, birkózás, ölelés, nyakbaülés, és mindenek előtt a végtelen infantilizmus! Szeretünk nagyon Apa!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.