Kamerák elé állt Fördős Zé édesapja – Íme az első receptvideója!

Fördős Zé videó recept édesapja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű Breaking Bad című sorozat egyik emblematikus fogását, a sült csirkét készítette el Fördős Lajos. A receptvideót egy nap alatt több mint 50.000-en tekintették meg, a pozitív visszajelzések pedig még mindig özönlenek.

Volt honnan örökölnie Fördős Zének a gasztronómiai érzéket, hiszen édesapja, Lajos is kiválóan süt-főz. Így évek óta segíti a Street Kitchen gasztrocsapatának működését, mindennapjait, azonban eddig inkább csak alkalomadtán – egy-egy esemény vagy magazin-recept kapcsán – láthatta őt a nagyérdemű. Most azonban új oldaláról mutatkozik be Fördős Lajos, aki kamerák elé állt, hogy az internet népének is megmutassa főzőtudományát.

„Sosem volt bennem ellenállás azzal kapcsolatban, hogy kamerák elé álljak, a fiaim mindig is szerették volna, különösen Peti. Az ő noszogatásán évekig jót mosolyogtam, hiszen ő az, aki mindig a háttérben szeret lenni és kerüli a rivaldafényt"

– mondta Fördős Lajos, aki a kultikus sorozat, a Breaking Bad emblematikus fogását, a sült csirkét készítette el első videójában. „Az elmúlt időszak sok változást hozott az életünkben. Én például megkedveltem a Breaking Bad című sorozatot. Olyannyira, hogy azt vettem észre, egyik részt nézem a másik után, és csak a rigók figyelmeztetnek arra, hogy ezt már órák óta teszem. Gus gyorséttermének védjegye a sült csirke, ezt szerettem volna rekonstruálni, így mindezt egy videóban örökítettük meg" – árulta el Fördős Lajos, akinek nagyobbik fia, Fördős Zé a kulisszák mögül követte nyomon édesapja munkáját.

„Nehéz lenne tagadni, hogy kire ütöttem, de nem is szeretném!

Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk a Breaking Bad-recept kapcsán, elég nagy az igény a folytatásra, úgyhogy annyit mondhatok, apu már a második, filmes kapcsolódású kaja receptjén dolgozik. Remélem, hogy nem áll meg itt, és új videósorozatot avatunk majd neki és a filmtematikájú receptjeinek" – tette hozzá Fördős Zé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.