Még mindig elképesztően dögös Kelly Brook

női test Kelly Brook szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 20. és 21. században a nők tökéletes testéről alkotott kép rengetegszer változott, talán gyorsabban, mint a divatirányzatok. De vajon hol van az a keresztmetszet, amit egészségesnek és szépnek is nevezhetünk. Erre korábban tudósok próbálták megadni a választ, és arra jutottak Kelly Brook teste például ilyen. Nos, a szépség azóta is elképesztő formában van. 

Esztétikai szempontból tökéletes test egyszerűen nem létezik, a tudósok azonban azt állítjákhogy bizonyos szempontokat azért érdemes figyelembe venni. Azt azonban, hogy az egészség is meglegyen, de divatosak is maradjunk olykor nehéz összeegyeztetni.

Persze az egészségeset és a normálisat is nagyon nehéz meghatározni, az azonban egészen biztos, hogy a divatcégek által preferált vékonyság, sok esetben csontsoványság egészen biztos, hogy az egészség rovására megy, éppúgy, mint a plus size méretek is.

A Texasi Egyetemen tanulmányozták az ideális nőalakot, és arra jutottak, hogy az ideális test úgy néz ki, mint Kelly Brooké.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Oldie

Kelly Brook (@iamkb) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Piranha #FanArt #ScreamQueen #Summer2009

Kelly Brook (@iamkb) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.