Munkájának él válása óta Nacsa Olivér exe, Somossy Barbara

Forrás: Somossy Barbara/Instagram -
műsorvezető Nacsa Olivér Somossy Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somossy Barbara a Duna Televízión debütált műsorvezetőként a Balatoni nyár című műsorban. Nacsa Olivér volt felesége most csakis a munkára koncentrál, egyelőre nem keresi a szerelmet.

Barbi és Olivér tavaly ősszel váltak el egy év házasság után. A sztár most a Balatoni nyár című műsorban próbálhatja ki magát műsorvezetőként, és borzasztóan örül a lehetőségnek. Azt mondja, jelenleg nem is lenne ideje egy párkapcsolatra.

Somossy Barbara műsorvezetőként próbálhatja ki magát. Forrás: Somossy Barbara/Instagram

„Azóta a munkám a párkapcsolatom meg a szerelmem is, és ebben semmi túlzás sincsen. Boldogan élek a tévézésnek, és ami szabadidőm marad, azt a családommal és a barátaimmal töltöm. Úgy hiszem, akkor találok majd rá a másik felemre, amikor az az út is kitisztul előttem. Nem görcsölök. A Balaton partján nem is tudnék" – mesélte Barbi a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.