Byealex húga többször került kínos helyzetbe bátyja miatt

Forrás: RTL Klub -
húg ByeAlex kellemetlen helyzet csinos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Byealex csinos kishúga Amarilla többször került kellemetlen szituációba randin és állásinterjúkon közismert testvére miatt.

Öt éve annak, hogy mindössze pár ezer forinttal a zsebében kiköltözött Angliába Amarilla, ahol tovább szerette volna építeni a művészi karrierjét, ami sikerült. Sőt később a szerelem is rátalált! A fiatal lány Instagram-adásában beszélt barátnőjével, Cserpes Laurával. Bevallotta, hogy amíg Magyarországon élt, randin és állásinterjún is hozták kellemetlen helyzetbe azért, mert Byealex kishúga.

Először egy sportboltban dolgozott, itt ismerte meg a szerelmét. Az évek alatt pedig egyre magasabb pozíciókban tudott dolgozni. Ma már egy francia márkának dolgozik, mint területi menedzser. Mellette pedig különféle művészi alkotásokat készít, egyik műve a brit Vogue magazinban is szerepelt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.