A szexuálisan vonzó, érett anya, azaz a MILF után csupán pár évet kellett várnunk, hogy egyetlen szóban definiálhassuk a középkorú szexi férfit, aki nem mellesleg apa is. A DILF – „Dad I'd Like to Fuck" – azonban túlmutat egy pornókategórián, sőt, elődjénél is sokkal jelentőségteljesebb.

A férfiak régebben a házasságot, családalapítást úgy fogalmazták meg, hogy „lefőtt a kávéjuk". Míg a nők hasonló életszakaszban a révbe érés érzésével eltelve lubickoltak, addig a férfiak nagy része kis halálként élte meg – tették mindezt úgy, hogy jó esetben szeretetben és boldogságban éltek. Ám az egyenlőség, a családon belüli feladatok tényleges megosztása új értékekkel ruházta fel őket.

Forrás: Shutterstock

Végtelenül szexi férfiak, akik babakocsival krúzolnak

Manapság teljesen természetes, hogy apa is kiveszi a részét a gyermek neveléséből, gondozásából, sőt, a modern férfiak számára elképzelhetetlen az a fajta szülőség, amit apáik, nagyapáik képviseltek. Munkából igyekeznek haza a családjukhoz, a hétvégéken nem menekülnek otthonról, hanem közös programot szerveznek a párjukkal és gyermekükkel.

A megkomolyodott, gondoskodó, felelősség teljes férfi, akire lehet számítani szexi, és ki felelhetne meg ennek jobban, mint egy apa. A nők egyébként is tudatalatt azt keresik, aki alkalmas lenne a családalapításra. Hiába tudják, hogy a vonzó apuka mögött nagy eséllyel ott áll egy feleség is, elemi, ösztönös vágyaiknak nem tudnak parancsolni. Ez azonban még nem elég ahhoz, hogy valakit DILF-nek nevezzünk. Elengedhetetlen, hogy a jó apaság mellett, adjon is magára, formálja a testét, igényes legyen, és egyfajta megfoghatatlan szexuális vonzerővel bírjon – gondolj csak David Beckhamre vagy Matthew McConaughey-re.

David Beckham egy vérbeli DILF - példás apa, akiért nők milliói rajonganakForrás: Instagram/davidbeckham

A DILF tehát az a 30-50 év között lévő apa, akiről süt a megbízhatóság, irgalmatlan szexuális energiákkal rendelkezik, sármos, magabiztos és a nála lényegesen fiatalabb hölgyek érdeklődését is képes felkelteni. Az is lehet DILF, aki hűséges párjához, még csak ártalmatlan flörtökbe sem bocsátkozik, tehát itt nem a szex a lényeg, hanem a felé irányuló kívánalom mások részéről.

A DILF kategória létrejöttével tehát egyfajta plusz értékkel ruházzuk fel azokat a férfiakat, akik apaként maximálisan helyt állnak, megélik a felelősséget, miközben képesek szexuálisan is vonzók maradni.

Egy felmérés kiderítette, hogy az apaest vagy a kockahas tetszik jobban a nőknek
Tanulmány és felmérés készült arról, hogy milyen testhez vonzódnak leginkább a nők. A kutatásban 2217 nő véleményét kérdezték meg. Olvasd tovább!