Simon Kornél így reagált, amikor megtudta, hogy terhes Gryllus Dorka

Forrás: Mtl -
Gryllus Dorka Simon Kornél terhesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legváratlanabb egyben a legkellemesebb meglepetés volt Simon Kornélnak és Gryllus Dorkának, amikor kiderült, kilenc év után babája lesz a színész házaspárnak. A hatalmas öröm mellett természetesen számos kétség merült fel bennük, hiszen tudják, az ilyen kései terhesség számos kockázattal járhat a statisztikák szerint. 

A színész most Story magazinnak mesélt a terhességről és a babavárásról.

Forrás: Mtl

iszonylag be voltunk rendelkezve arra, hogy egy gyerek, aki szépen lassan majd felnő, értelmesedik...Most pedig az egészet előlről kell kezdeni.

"A feleségem jött haza a terhesgondozásról, nem tudom hány fényképpel és a Gábor Áron utcán jött le. Meglátta, hogy Gábor Áron rézágyúja...Áron legyen a gyerek! Így lett Áron, amikor hazajött, közölte, hogy szerinte Áronnak kellene hívni a gyereket, én meg nem tiltakoztam, nekem is tetszik ez a név"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.