Győrfi Pál sem kockáztat: idén elmarad a török nyaralás

Hír TV -
Győrfi Pál kockázat nyaralás koronavírus vírus Törökország
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Maradj otthon! kampány arca, Győrfi Pál a koronavírus kezdetekor gyakorlatilag beköltözött a magyar emberek nappalijába. Bár a veszélyhelyzet elmúlt, a szóvívő mindenkit óvatosságra int.

Győrfi Pál nem gondolta volna, hogy a kampányszereplés ekkora népszerűséget hoz neki. A szóvívő reméli, hogy egy kicsit neki is volt szerepe abban, hogy az ország megfékezte a vírus terjedését.

"Belekóstolhattam a híres sztárok életébe. Ha az utcán szembejön velem valaki, akkor vagy mosolyog, vagy meg is szólít, rengetegen pedig szelfizni szeretnének. Az megjósolhatatlan, hogy ez az extrém népszerűség mennyire lesz tartós, hiszen ez egy példátlanul intenzív kampány volt.

Az emberek akárhová kapcsoltak, engem láttak. Nem tudtak úgy elindítani egy videót, hogy ne az én arcom jöjjön elő. Nem tudom, hogy mit hoz a jövő, de mindannyiunk érdekében abban bízom, hogy nem lesz megint ugyanilyen okból szükség rám, mint kommunikációs eszközre – mondta a szóvivő a Borsnak.

Győrfi Pálról rengeteg mém készült. Forrás: Facebook

Győrfi Pál és családja idén nem utaznak külföldre, és tengerpart helyett a Balaton partján, Szigligeten pihenik ki fáradalmaikat.

"Látjuk, hogy mire képes ez a járvány, és újra és újra elmondjuk, hogy senki ne ringassa magát hamis illúzióba, hiszen a vírus nem szűnt meg létezni. Meg kell érteni, hogy most nem lehet pont ugyanúgy élni, mint tavaly ilyenkor, mert közben a világ megváltozott

- mesélte a családapa.

"Aki tud, inkább maradjon belföldön, hiszen csodálatos az országunk.

Gyakran beszélgetek emberekkel, és azt érzem az elmúlt hetekben, hogy sokan még dühösek is, miért kellett fölöslegesen ijesztgetni őket. Ez súlyos félreértés! Nem volt fölösleges az áldozat, hiszen azért vagyunk jó helyzetben, mert jó intézkedések születtek, és amikor kellett, mindenki betartotta a szabályokat."

- zárta sorait Pál.

Hír TV

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.