Így lesz bio egy bor! Érdemes megkóstolni

bio Több mint testőr bor gasztronómia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre elterjedtebb, hogy a borászatok ügyelnek arra, hogy csakis természetes, helyi kiskereskedők alapanyagaiból készítik a  nedüket, ez a biobor. Ha valaki szeretne kicsit a világtól elvonulni, és mesés környezetben pihenni, minőségi borokat kortyolgatni, mennyei ételeket enni, melynek alapanyagai a kertben teremtek, Pázmándon mindezt megteheti.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.