Erdei Zsolt: „Rékával újra egymásba szerettünk”

házasság karantén Erdei Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt bevallotta, év elején gondok akadtak a házasságában, Rékával kissé eltávolodtak egymástól. A sztár nagyon szeretett volna ezen változtatni, ekkor jött a karantén, aminek köszönhetően újra egymásra találtak.

A hosszú ideig tartó összezártság a párkapcsolatokban feszültséget okozhat. Ám ennek az ellenkezője is megtörténhet. Az ökölvívó és a felesége a karantén időszakában ismét egymásba szerettek!

Az év elején kiderült, hogy Erdei Zsolt boldog és harmonikus párkapcsolatában nehézségek adódtak. Az egykori profi ökölvívó akkoriban úgy fogalmazott, hogy szeretne újra visszatalálni a gyermekei édesanyjához. Zsolt álma valóra vált, és bármilyen furcsán is hangzik, ezt részben a világjárványnak, az összezártságnak köszönheti.

Erdei Zsolt és felesége, Réka újra egymásba szerettek. Forrás: MTVA/Zih Zsolt

"A szakmámnak és az edzőtáboroknak teljesen betett a vírus" – kezdte a világbajnok sportoló a HOT! magazinnak – "ám amíg ezen a területen veszteség ért, addig viszont óriásit nyertem is: sokkal közelebb kerültem a családomhoz, ami számomra mindennél fontosabb! Álszentség nélkül mondhatom, hogy csak pozitív hatással volt ránk az összezártság. Sőt, határozottan úgy érzem, hogy kisimultak a ráncaim, pedig nemrég töltöttem be a negyvenhatodik életévemet. Őszintén szólva nem érdekel az idő múlása, tudom, hogy nekem már a B oldal pörög, de erőm teljében vagyok, és ami a legfontosabb, most boldogságban és szeretetben telnek a mindennapjaim. Az elmúlt néhány hónapban az egész család sokkal közelebb került egymáshoz, mint eddig valaha. Rékával pedig szinte újra egymásba szerettünk" – mondta a lapnak Zsolt, aki további izgalmas részleteket is elárult a csütörtökön megjelenő HOT!-ban!

A hot! Magazin digitális példányáért kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.