Kóbor János nem lép fel Benkő László nélkül

betegség Kóbor János Omega (együttes) Benkő László fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatvan éves töretlen sikert téphet szét a koronavírus. Ha augusztus második felétől továbbra sem lehet ötszáz főnél nagyobb rendezvényt megtartani a koronavírus-járvány második hulláma miatt, akkor vége lehet az Omega zenekarnak. Kóbor János pedig kijelentette: nem hajlandó színpadra lépni Benkő László nélkül.

Az együttes frontembere a Borsnak mesélt az előttük álló bizonytalan időszakról, és jövőbeli terveiről.

ha bármi történne vele, nem hinném, hogy képes lennék újra fellépni"

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

„A doki nem engedte volna, de beláttuk, ha nem jöhet Laci, belehal. Ha kellett, jött vagy jön velünk orvos, a németországi turnékon tudjuk, kihez kell menni kezelésre, ha olyan helyzet adódik. Hat-hét bulit meg tudtunk menteni a nyár végére, most várjuk a kormányrendeletet, és bármi is lesz, kénytelenek leszünk elfogadni. Ha nem lehet ötszáz fő felett bulit szervezni, van olyan forgatókönyvünk is, hogy egy nagyobb bulit két részletben tartunk meg" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.