Ezért támadják a követői a magyar énekesnőt, Marge-ot

Marge támadás énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marge drasztikus lépésre szánta el magát: a jövőben nem oszt meg egyetlen olyan fotót sem, amelyen a gyerekek arca kivehető. Sőt, közösségi felületeiről visszamenőleg is törölt minden ilyen képet.

Igencsak felkavarták és megrázták az elmúlt napok történései Marge-ot, aki nemrég csatlakozott azoknak a közismert személyiségeknek a táborához, akik úgy döntöttek, a jövőben nem szerepeltetik közösségi felületeiken gyermekeiket. „Itt volt az ideje, hogy meghozzam ezt a döntést. Egyrészt az elmúlt hetek történései sarkallottak erre, másrészt szeretném, hogy a gyermekeim digitális lábnyomát majd ők maguk alakíthassák ki, ha szeretnék, akkor, amikor eljön ennek az ideje.

Fontos, hogy ne úgy láttassam a gyereket, ahogy nekem tetszik. Ők még nagyon kicsik, nem is értik, hogy mi a social media, az internet, ahogy azt sem, hogy ez mivel jár"

– mondta a 95.8 Sláger FM-en az énekesnő, aki az anyaság szépségeiről, kihívásairól a jövőben is beszámol majd, ám gyermekei arcát nem teszi közszemlére.
„Eddig is figyeltem rá, hogy profilból ne tegyek ki semmit a gyerekekről. Soha nem reklámoztam a gyermekeimmel semmit, de azt gondolom, hogy mint „hátttérszereplők" is sokkal kevesebbet fognak szerepelni a közösségi felületeimen. Mióta meghoztam ezt a döntést megkönnyebbültem"
– tette hozzá az énekesnő, akinek lépése nem aratott osztatlan sikert követői táborában.
„Biztos, hogy sokat fogok foglalkozni ezzel a témával még, pedig kaptam érte hideget-meleget az utóbbi időben.

Nagyon sokan támadnak emiatt, hogy egy családi ünnepről miért ne lehetne ilyen, „gyerekes" fotókat megosztani. Ugyanakkor kiráz a hideg, ha arra gondolok, hogy a gyerekekről készült fotó 25 perc alatt jut el a „sötét webre".

Mikor szembesültem ezzel a ténnyel egy hétig nem aludtam és folyamatosan töröltem le a képeket mindenhonnan. Szóltam az ismerősöknek, barátainknak, a családunknak, hogy tegyenek ugyanígy. Remélem, hogy nem késő. Mindenkit arra kérek, hogy tartsa tiszteletben a gyereke jogait és várja meg, amíg legalább 14 éves lesz és ő maga megérti majd, hogy mi ez az egész. A szülők az egyedüliek, akik - az online térben is - létre tudják hozni a biztonsági hálót a gyerek körül, nem lehet erről eleget beszélni, meg kell óvnunk a gyermekeket!" – mondta Marge a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Viktorin Tamásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.