Gregor Bernadettnek ez a véleménye a magyar filmes szakmáról

Forrás: Csudai Sándor - Origo -
film Gregor Bernadett színészet casting
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban is egyre több új sorozattal és filmekkel rukkolnak elő kiváló rendezőink. Az ország egyik legismertebb színésznőjét, Gregor Bernadettet azonban egyik produkcióban sem láthatjuk. Mint kiderült ez a saját döntése volt, nyomos okkal.

„Nagyon kicsi ez a magyar szakma. Ha valaki huszonöt évig dolgozik a nyilvánosság előtt, játszik szerepeket, forgat, akkor azt gondolom, ne castingolják. Egyszerűen megalázónak érzem, hogy sorba álljak egy szerepért" - jelentette ki a Blikknek a színésznő, aki hozzátette, hogy tisztában van vele, hogy a rendezőnek látnia kell őt, mielőtt alkalmazza, de úgy véli, erre tökéletesen elég a színház.

Forrás: Csudai Sándor - Origo

„Pont amiatt, hogy korábban is rossz élményként éltem meg, ha keresnek is, általában nemet mondok a szereplőválogatásokra. Nemrégiben azonban erőt vettem magamon, s részt vettem kettőn, de csak az az érzésem erősödött, amiért korábban nem jártam: ez nem nekem való. Kellemetlenül éreztem magam, be kell látni, nem vagyok jó abban, hogy egy irodában megversenyeztessenek...(..) Tessék eljönni a színházba megnézni!"

Bernadett persze nem a filmek és a sorozatok ellen van, de számára a színpad a szerelem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.