Kiderült, Terry Black csak Danit fogadta örökbe, Fannyt nem

Forrás: TV2 -
Terry Black örökbefogadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black Danit és Fannyt is a születésüktől fogva nevelte, így mindenki úgy tudta, mindkét gyereket örökbe fogadta. Ám most a két ország gyámhatósági egyeztetése közben derült fény arra, hogy az előadóművész hivatalosan csak a fiút fogadta örökbe. 

Árvai Mónika, Fanny teljes jogú gyámja a Blikknek elmondta, erről ő sem tudott.

"A két ország hatósága egyeztette az iratokat, így derült ki, hogy csak Dani volt örökbefogadott gyermek. Fannyról nem mondott le az anyja, csak testvére mellé a családba fogadását engedélyezte 15 éve a gyámhatóság. Most derült ki, hogy a papír, amit Terry beadott a német hatóságoknak, hamis. Csak így kaphatott Fanny után is segélyt, két gyermek miatt szociális lakást, sok más ellátást ingyen. Eljárás azonban nem indul, mivel Terry Black elhunyt, így a német állam nem tudja behajtani senkin a jogtalanul felvett több millió forintnyi eurót sem. Fanny úgy érzi, hogy ismét bajba került, csalódott az apjában is" - nyilatkozta.

Forrás: TV2

Hozzátette, a kislány most tudta meg azt is, hogy több mint kétszáz milliós adóságot örökölt a decemberben meghalt, ám sohasem látott szülőanyja, V. Éva után.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.