Valójában nem fogadta örökbe Fannyt Terry Black: a lány csalódott az apjában

Forrás: TV2 -
Terry Black örökbefogadás csalódás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig mindenki abban a hitben élt, hogy Terry Black Danit és Fannyt is örökbe fogadta, de most kiderült, hogy a lányról sosem mondott le az édesanyja. 

Nagy bajba lerült Terry Black 15 éves lánya, Fanny, aki mint kiderült, nem is volt hivatalosan a férfi gyermeke, ugyanis soha nem fogadta őt örökbe, habár egészen eddig mindenki abban a hitben élt.

A német és a magyar hatóságok irategyeztetése során azonban kiderült, hogy Fannyról sosem mondott le a szülőanyja,

Terry Black pedig hamis iratokat nyújtott be a német hatóságoknak, hogy a lány után is megkapja a szükséges támogatásokat.

Terry Black lánya csalódott Forrás: TV2

"Én is és a gyerekek is abban a hitben éltünk, hogy nevelőapjuk örökbe fogadta mindkettőjüket" - mondta a Blikknek Árvai Mónika, a néhai Terry Black barátja, aki ma Fanny teljes jogú gyámja. "

Fannyról nem mondott le az anyja, csak testvére mellé a családba fogadását engedélyezte

Ha ez nem lenne elég, Fanny azt is megtudta, hogy decemberben meghalt, de sosem látott szülőanyja után 200 milliós adósságot örökölt. "Tudtunk nélkül zajlott le a gyermekkereskedelemért, később több százmilliós banki csalásért is elítélt Éva hagyatéki eljárása. Hat hónapja lett volna a kislánynak, hogy a haláleset után lemondjon az anyja után rászállt adósságról, csakhogy az idő lejárt, mire az országok közti irategyeztetés miatt értesültünk minderről" - mondta Fanny gyámja, aki reméli, hogy méltányosságból elfogadják a határidőn túli nyilatkozatot, amiben Fanny lemond az anyai örökségéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.