Így formáld a tested napi 15 percben és garantált lesz a siker - Videó

személyi edzés siker Tánczos Lilla edzés otthoni edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mai rohanó világban sokan nem tudnak elegendő időt szánni a megfelelő testedzésre. Nem csak a formás alak miatt kell rendszeresen mozogni, hanem az állóképességünk és az egészségünk érdekében is. Tánczos Lilla ahhoz ad most segítséget, hogyan mozgathatjuk át testünket napi 15 percben.

Mostantól nem lehet kifogás, hogy nincs elég időnk a testmozgáshoz, ugyanis Tánczos Lilla személyi edző összeállított egy olyan gyakorlatsort, ami napi 15 percet vesz igénybe és jó alaposan átmozgatja a berozsdásodott testrészeinket.

Természtesen ez a gyakorlatsor nem ér fel egy intenzív egy órás erőnléti edzéssel, de ahhoz, hogy elinduljunk az úton és elérjük a vágyott célt, tökéletes kezdés lehet.

Napi 15 percet mindenki be tud iktatni, akár a reggeli kávé vagy az esti fogmosás után is.

A videóban szereplő feladatokat végezd egymás után 4x15-ös szettekben.

A rendszeres testmozgás nem csak elősegíti az egészségi állapotunk javulását, de számos betegség megelőzésére és kezelésésre is tökéletes megoldás.

Kimutatták, hogy a rendszeres testmozgás oldja a szorongást, kedélyállapot javító hatása van, valamint elűzi a stresszt és a depresszió ellen is igen hatásos.

Ha a sport része az életünknek nő a tüdő vitálkapacitása és ezátlal javul a légzés.

Rendszeresen végzett testmozgással megelőzhető és kordában tartható a kettes típusú cukorbetegség, ugyanis mozgás közben az inzulin jobban ki tudja fejteni hatását, így a vércukorszint szinten tartható.

A mindennapos sport hatására megerősödnek az izmaink, aminek következtében a csontok védettebbek lesznek az esetleges sérülsektől, aminek idősebb korban van különösebb jelentősége, arról nem is beszélve, hogy a rendszeres mozgás beolajzza az izületeket, ezáltal pedig csökken a testmerevség és az izületi fájdalom is.

A rendszeres sport az elhízás megelőzésében illetve a vágyott testsúly elérésben is fontos szerepet játszik.

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.