Katie Price-ék francia bulldogja szörnyű balesetben pusztult el

kutya Katie Price francia bulldog
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Katie Price családjába csupán nem rég került be a kis francia bulldog. Rolót a sztár 13 éves lánya kapta, csakhogy a kis állat egy szörnyű balesetben elpusztult.

A kebelcsodának nem rég azzal kellett megküzdenie, hogy legnagyobb fia, Harvey intenzív osztályra került, légzési nehézségek és magas láz miatt.A Jordanként is ismert Katie Price családját most újabb sorscsapás érte. A Rolo nevű francia bulldog nem rég került hozzájuk, 13 éves kislánya kapta a kutyust.

Csakhogy a kisállat elpusztult egy véletlen baleset következtében, ez pedig az egész családot borzasztóan megviselte - írta a Daily Mail.

„Nagyon nehéz időszak ez, Katie teljesen összeomlott. Borzalmas baleset történt, ami mindenkit váratlanul ért. Katie nem tudja abbahagyni a sírást, bár senki sem tehet rőla" - mondta a sztár egy ismerőse.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.