Veres Mónika Majka oldalán tűnt fel - Videó

Forrás:Veres Mónika Nika -
zene dal Majka Veres Mónika Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő sincs könnyű helyzetben a koronavírus miatt. A kialakult helyzet igencsak megviselte őt is, így nem csoda, hogy kissé mélypontra került. Szerencsére Mónika ekkor kapott egy felkérést, mégpedig Majkától, ez pedig kirángatta ebből az állapotból.

A klip is legalább annyira ütős lett, mint a dal, ugyanis menő sportkocsik mellett feszítenek benne a zenészek a Hungaroringen.

„Nagyon élveztem a közös munkát a stúdióban és a klipkészítésnél is, a fiúknak ugyanis nagyon jó energiáik vannak. Abszolút beletehettem saját magamat is az éneknél, és ki tudtam bontakozni, ahogy szerettem volna, a Hungaroringes forgatáson pedig még az sem szegte kedvünket, hogy leszakadt az ég, és várni kellett, hogy elálljon az eső" – folytatta Nika.

Nem ez az első alkalom, hogy együtt dolgozott Majka és Nika, és az is elképzelhető, hogy nem is az utolsó.
„Nem tudom, mit hoz a jövő, most a jelenre koncentrálunk, de nincs kizárva semmi sem, így egy következő produkció, és további közös munka sem természetesen, de először jussunk el oda, hogy újra lehessen koncertezni" – meséli Nika.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.