A huszonhat éves Gáspár Evelint a mai napig kiszolgálja Bea asszony

Forrás: Instagram/evelingaspar -
anya Gáspár Evelin Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Evelin borzasztó büszke édesanyjára, aki szerinte összetartja a családot, mindamellett, hogy saját vállalkozást indított. A lány nem tagadja, hogy hiába már huszonhat éves, Gáspár Bea a mai napig kiszolgálja őt.

Nehéz időszakon van túl a Gáspár család, ugyanis Bea asszony gyomorműtéten esett át, mert nagyon aggasztó volt az egészségügyi állapota: cukorbetegséggel, vérnyomás- és pajzsmirigy-problémákkal illetve elhízással küzdött.

Evelin elárulta, büszke édesanyjára, hogy a sok nehézség ellenére összetartja a családjukat, és felnéz rá amiatt, hogy Győzikével már 27 éve alkotnak egy párt, ami a mai világban ritkaságnak számít.

Gáspár Evelin, Gáspár Virág, Gáspár Bea Forrás: Instagram/evelingaspar

„Hogy anyukámra miért is nézek fel? Mert a mai kamu világban sokan kiteszik a közösségi médiába: 'jajj de boldog család vagyunk', majd néhány év után elválnak, megcsalják egymást. Az én édesanyám viszont 27 éve ugyanazzal az emberrel kel és fekszik minden nap, és egyben tartja a családot" – mesélte a Borsnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.