Egy hónappal a műtéte után megszólalt Gáspár Bea

Forrás: YouTube/ Szülőszoba -
Bea asszony műtét fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Beánál az orvosok még 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak, rövid idő alatt 30 kilót hízott, és a cukorbetegség is kialakult. Próbálkozott sportolással, diétával, teljes életmódváltással, de a kívánt eredményt nem érte el, ezért úgy döntött, kés alá fekszik, mivel a súlygyarapodás előbb-utóbb kihat a szív- és érrendszerére. Ennek okán gyomorszűkítő műtétre vállalkozott.

Az operáció viszont olyannyira jól sikerült, hiszen alig egy hónap elteltével kitűnő eredményeket ért el.

Forrás: YouTube/ Szülőszoba

„Nagyon boldog vagyok, mert már kilenc kilótól sikerült megszabadulnom. Az egészségi állapotomban olyan nagy javulást egyelőre nem tapasztaltam, azonban a közérzetem összehasonlíthatatlan a korábbi időszakhoz képest. Azt is észrevettem magamon, hogy a teherbírásom sokkal jobb, ami most nagyon jól jön, hiszen a héten a második receptkönyvem ételeit főzöm egy héten át" – kezdte mesélni Bea az ACNewsnak.

„Van, aki már észrevette, de például anyukám egyenesen a szemembe mondta, hogy semmi nem látszódik rajtam. Mikor mondtam neki, hogy már közel a tíz kiló mínusznál tartok, rávágta, nem igazán látszódik. A lényeg, hogy én már érzem, és nagyon szépen haladok, és nyilván idő kell a jelentős átalakuláshoz. Betartom a szabályokat, amit csak kell, és haladok a célom felé"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.