Gáspár Bea az orvosa javaslatára feküdt kés alá, mivel az állapota napról napra romlott. 

"Szeretném megérni Evelin esküvőjét és Virág ballagását is, ezért bármire hajlandó vagyok a gyógyulás érdekében" - mondta Gáspár Bea, akinek az utóbbi években teljesen megváltozott az élete. Megnyerte a Konyhafőnök VIP című műsort, ami hatalmas elismerés, de sajnos nem csak pozitív dolgok történtek vele. Az orvosok 2017-ben pajzsmirigy-alulműködést diagnosztizáltak nála, rövid idő alatt 30 kilót hízott, és a cukorbetegség is kialakult.

Gáspár Beának kés alá kellett feküdnieForrás: YouTube/ Szülőszoba

Próbálkozott sportolással, diétával, teljes életmódváltással, de a kívánt eredményt nem érte el, ezért úgy döntött, kés alá fekszik, mivel a súlygyarapodás előbb-utóbb kihat a szív- és érrendszerére. Vérnyomásproblémák alakulhatnak ki a pajzsmirigyem mellé, amivel már az orvosom szerint is az életemet kockáztatnám" - mondta a HOT! Magazinnak Bea.

Ezért döntött úgy a kétgyermekes édesanya, hogy kés alá fekszik, gyomorszűkítő műtétre vállalkozott. "Nem is a műtét miatt aggódtam, hanem hogy mennyire változik meg az életem utána. Milyen fájdalmaim lesznek, mennyire tudom majd élvezni az ételeket, az ízeket, és miről kell majd lemondanom" - mondta Bea. 

Zokogva arra kért, hogy ha bármi történne vele, vigyázzak a gyerekekre" - mondta Győző. Az operáció szerencsére jól sikerült és azt remélik, a súlycsökkenéssel a hormonháztartás és a cukorszint is helyreáll majd.