Ha valaki, Galambos Lajos joggal mondhatja azt, hogy rá vigyáz egy angyal, vagy akár több is. Ez már többször bebizonyosodott. 

Habár az ország racionális emberként ismerhette meg Galambos Lajost, van egy olyan oldala is, ami erősen spirituális. Hisz az angyalokban, de miért is ne tenné, ha már többször átsegítették őt a nehezebb időszakon a születésétől kezdve.

Lajcsi hisz az angyalokbanFotó: Csudai Sándor - Origo

"Az isteni gondviselésről először a születésem után nyertem bizonyosságot. Egy kiló nyolcvan dekával jöttem világra, az orvosok lemondtak rólam. A nagymamám megajándékozott egy képpel, egy fiúcskát vezet át rajta a patak fölött az őrangyala. A kiságyam mellé tette, hogy engem is megóvjon egy angyal. Sokáig betegeskedtem, de a hitnek, a szeretetnek és az őrangyalomnak hála, felépültem. A képet azóta is magamnál tartom" - mondta Lajcsi a Best Magazinnak. Azt is elárulta, hiszi, hogy édesapja is figyeli őt. 

"Mindig azt mondta, hogy három gyerekem lesz, ami be is igazolódott, ezért a birtokomon három hármas nyírfacsoportot ültetett. Egy alkalommal, amikor az egyik döntésemről tudtam, hogy apámnak nem tetszene, az egyik nyírbe bele is csapott a villám és derékba tört. Nem volt véletlen, édesapám jelezte, hogy még mindig velem van. A fát sokáig úgy hagytam, hogy emlékeztessen rá" - tette hozzá.