Ez segítette át a bajon Galambos Lajost: "Lemondtak rólam az orvosok"

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
orvosok Galambos Lajcsi angyalok Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha valaki, Galambos Lajos joggal mondhatja azt, hogy rá vigyáz egy angyal, vagy akár több is. Ez már többször bebizonyosodott. 

Habár az ország racionális emberként ismerhette meg Galambos Lajost, van egy olyan oldala is, ami erősen spirituális. Hisz az angyalokban, de miért is ne tenné, ha már többször átsegítették őt a nehezebb időszakon a születésétől kezdve.

Lajcsi hisz az angyalokban Fotó: Csudai Sándor - Origo

"

Egy kiló nyolcvan dekával jöttem világra, az orvosok lemondtak rólam. A nagymamám megajándékozott egy képpel, egy fiúcskát vezet át rajta a patak fölött az őrangyala.

"Mindig azt mondta, hogy három gyerekem lesz, ami be is igazolódott, ezért a birtokomon három hármas nyírfacsoportot ültetett. Egy alkalommal, amikor az egyik döntésemről tudtam, hogy apámnak nem tetszene, az egyik nyírbe bele is csapott a villám és derékba tört. Nem volt véletlen, édesapám jelezte, hogy még mindig velem van. A fát sokáig úgy hagytam, hogy emlékeztessen rá" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.