17 éves fotóval lepte meg követőit Gáspár Laci - Fotó

Forrás: Facebook/Gáspár Laci -
fotó nosztalgia Gáspár Laci énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Laci zenés karrierje 2003-ban a Megasztár színpadán indult útnak, ennek kapcsán nosztalgikus fotóval örvendeztette meg Instagram követőit. 

Sokat változott Gáspár Laci élete 2003 óta, és itt nemcsak a zenés karrierjének felfelé ívelésére gondolunk. A tehetségkutató műsorban való szereplése óta az énekes rengeteget foglalkozott a külsejével, a befektetett munka mindenki számára szembeötlő.

A kigyúrt, izmos felsőtestet ábrázoló képek után megdöbbentő látni ezt a 17 évvel korábban készült fotót Laciról, amin alig ismerni az énekesre. A képen az egyik legjobb balassagyarmati barátjával szerepel, és mindössze 23 éves.

Ahogy a kép alá írta, számára is meglepő a változás, 2003-as fotóján szinte idősebbnek néz ki, amit néhány kommentelő is megerősített. Néhányuk szerint a fotót látva jót tett az öregedés a most 41 éves énekesnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.