Demcsák Zsuzsa váratlan döntést hozott: visszatér a tévéképernyőkre. 

Ahogy azt korábban megírtuk, 2,5 évet hagyott ki műsorvezetőként Demcsák Zsuzsa, most azonban visszatér a képernyőkre, sőt, Berki Krisztiánnal ismét együtt dolgoznak majd. A kétgyermekes édesanya elárulta, férje hatása is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy újból tévésként fog dolgozni: 

"Amikor mi összekerültünk, már a kezdetekkor mondogatta, hogy menjek vissza műsort vezetni, de én akkor nagyon nem akartam. Úgy éreztem, elég volt a képernyőből, 18 éves korom óta ezt csinálom, kellett egy kis szünet. Most viszont szívesen térek vissza, Hajdú Péter hívott ide, akit jól ismerek, és Kiss Péterrel is dolgoztam együtt korábban a TV2-nél. Azt gondolom, jó helyen vagyok, jó szakemberek között, és Krishan is nagyon örül és támogat" - mesélte a Blikknek

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Zsuzsa azt is elárulta, hogy szívesen dolgozik Berkivel, mert a sztárapuka tiszteli őt, és nem lép át egy bizonyos határt, ami biztonságot ad számára: 

"Zsuzsa vezeti a műsort, én meg reagálom, piszkálom őt, a vendégeket, és elmondom mindenről nyersen meg szókimondóan a véleményemet, ahogy szoktam" - mondta Krisztián.