Tóth Vera 8 évvel ezelőtti fotót villantott - Fotó

fotó fogyás Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő fotót osztott meg a rajongóival nemrég Tóth Vera. 

Tóth Vera már hosszú évekkel ezelőtt életmódot váltott, melynek köszönhetően mostanra bomba alakja lett. Nemrég szexi és vékony combokat villantott, a követői legnagyobb örömére. Most egy friss posztjában előtte-utána képet posztolt, amelyben 8 évvel ezelőtti önmagával nézett szembe.

(...)" Akkor már egy jó pár kilóval könnyebb voltam, és nekem épp az volt a legnagyobb teljesítményem, láthatóan büszke is voltam magamra. Pénteken edzettem egyet és utána odaültem a tükör elé, hogy ugyanabban a pózban, ugyanolyan fitness labdán lefotózzam magam. Nem gondoltam volna, hogy valaha látni fogom ezt a tükörképet. Nagyon hosszú, néha fájdalmas út vezetett idáig és még nincs vége, de én ezzel a formával is boldog vagyok és nagyon büszke is vagyok magamra" - kezdte a csinos énekesnő, aki mindenkinek csak ajánlani tudja, hogy vágjon bele a változtatásba.

"Az egészségedet nem adják ingyen, a szépséged sem. Néha nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz hogy az ember megváltoztassa a külsejét és azt tapasztalom a környezetemben élő embereknél, hogy "egy másodperccel" a változás előtt feladják, mert azt hiszik, hogy nekik nem sikerülhet. Soha ne add fel! Szerintem mindenkinek sikerülhet így, vagy úgy. Mindenkinek a saját tempója szerint. Hagyj időt magadnak és meglátod, nagyon sokmindent elérhetsz külsőd formálásában, nem beszélve a lelki változásokról. Hajrá!" - írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.