Popcorn váltott ki allergiás rohamot - nem élte túl a 14 éves fiú

külföld popcorn étel intolerancia mozi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 14 éves angol származású Ruben Bousqet a családjával ment moziba, ahol ételintoleranciája ellenére popcornt evett, a fiú rosszul lett és hiába indultak haza az injekciójáért, sajnos későn értek haza. 

Rubenen 18 hónapos korában végeztek ételintolerancia tesztet, amikor kiderült, hogy különféle ételekre allergiás - írta meg a Blikk. Azóta mindig magánál tartott epinen injekciót, hogy roham esetén azonnal segíteni tudjon magán.

Forrás: pixabay.com

2018 áprilisában történt az eset, amikor a családjával moziba ment, ahol a popcorn allergiás rohamot váltott ki nála. Az injekcióját otthon hagyta, így mikor rosszul lett, szüleivel azonnal hazaindultak. Mire hazaértek a fiú már alig tudott beszélni a bedagadt torka miatt, majd nemsokkal ezután össze is esett. Édesanyja két epinephrine hatóanyagú injekciót is beadott neki, de a fiú a másodiknál összeesett. Az anya, majd a később kiérkező mentősök is próbálták a fiút újraéleszteni, kórházba szállították, de ott az életét már nem tudták megmenteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.