Viszonylag hamar kihívás elé állította Veréb Tamás házasságát az élet

házasság Klajkó Szandy Veréb Tamás próbatétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Veréb Tamás, színész év elején, februárban fogadott örök hűséget szerelmének Klajkó Szandrának. Friss házasságukat kissé megtépázta a koronavírus okozta karantén. 

A karantén előtt nem igazán tudtak sok időt kettesben eltölteni, mivel Tomi minden szabadidejét munkával töltötte, a zenei karrierjének építgetése mellett évek óta színházi darabokban is játszik. Már csak a kevés szabadidő miatt sem terveztek az esküvőjük után nászutra menni, de utólag örülnek is neki.

"Az elmúlt öt évben összesen nem töltöttünk ennyi időt kettesben, mint az első három hónapban. Igazi nászutat sem terveztünk, csak wellnesshétvégére akartunk elutazni, hiszen tudtuk, hogy nem lesz több időnk a kikapcsolódásra. De a hirtelen jött helyzetben egyik pillanatról a másikra otthonmaradásra kényszerültünk. Így a romantikus hétvége is elmaradt, cserébe viszont kaptunk három hónapot, amikor éjjel-nappal együtt lehettünk. Ha visszatekintek az elmúlt negyed évre, akkor azt kell mondanom, hogy friss házasokként karanténban töltöttük a mézesheteinket." - mesélte a Hot magazinnak a színész.

Forrás: Veréb Tamás

A színész arról is őszintén mesélt, hogy nem teltek zökkenőmentesen az otthon töltött napok.

"Ahogy múltak a hetek, elérkezett az a pont, amikor már egymás agyára mentünk. (...) Ahogy valószínűleg számos párkapcsolatban, nálunk is voltak nehezebb időszakok mostanában. (..) Ez volt a házasságunk első komoly próbatétele." - nyilatkozta Tomi.

A karantén után úgy érzi, hogy az elmúlt időszak csak megerősítette a kapcsolatukat és még inkább elmélyítette az egymás iránt érzett szerelmüket.

"Biztos vagyok benne, hogy ezek után jöhet bármi, ketten minden bajt átvészelünk." - tette hozzá a friss férj.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.