Íme, a tinilány, aki megszólalásig hasonlít Michael Jacksonra

Forrás: Getty Images/2006 Getty Images/Dave Hogan -
hasonlít Michael Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akadtak olyanok, akiket egyszerűen megbotránkoztatott Michael Jackson kinézete a kétezres években, ám néhány őrült fanatikus a popkirály groteszkebb kinézetét is imádta, sőt hasonlítani is akartak rá! A 17 éves tinilány azonban akarata ellenére is megszólalásig hasonlít a szupersztárra. 

A Manchesterben élő Lorun Elisabeth soha nem gondolta volna, hogy egy nap ő lesz az internet sztárja: Twitteren osztott meg magáról egy szelfit, ami mellé Michael Jackson egyik híres számának címét írta: „Blame It On the Boogie".

Lorun akkor még nem is sejtette, hogy ez a kép különlegesebb, mint a többi és, hogy hamarosan több, mint 6000 komment és 110 ezer lájk érkezik. A fiatal lány elképesztően hasonlít Jacksonra, abból az időszakból, amikor az énekes már túl volt néhány műtéten. Az internetezők teljesen megőrültek, ami nem csoda, hiszen rendkívül hasonlóak:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.