Kiderült, kik rabolhatták ki Vajna Timiéket Ibizán

Vajna Timi rablás lopás Ibiza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról mi is beszámoltunk, váratlan fordulatot vett Vajna Tímea és párja ibizai nyaralása, ugyanis betörtek hotelükbe, és kirabolták őket.

Vajna Timi közösségi oldalán mutatta meg a betörés maradványait: lefotózta az üres széfet, amiből a betörők mindent elvittek. Ellopták Timiék pénzét, ékszereket, laptopokat és márkás cipőket, táskákat is.

Mivel minden iratukat ellopták, köztük az útlevelüket is, így egyelőre azt sem tudják, hogyan fognak hazajutni. Timi nem rég arról is beszámolt közösségi oldalán, kik lehettek az elkövetők.

"Állítólag egy koszovói bűnbanda tevékenykedik Ibizán és mindenkit kirabolnak. Fegyvereik is vannak, úgyhogy még szerencse, hogy nem voltunk otthon.

- írta az özvegy, aki nem rég újra becsekkolt Ibizáról.

Köszönjük a sok levelet Tőletek, sikerült mindent elintézni hála a segítőkész embereknek és a követségnek & külügynek. Ez a cipőm,táskám, szemüvegem, nyakláncom már nincs meg, de a legfontosabb a testi épség és a szeretet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.