Ryan Reynolds azt kérte a kanadai fiataloktól, hogy ne öljék meg az anyukáját

Deadpool COVID-19 koronavírus Ryan Reynolds
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ryan Reynolds hangfelvételen keresztül üzent a kanadai fiataloknak.

A Deadpool sztárja a koronavírus-járvány miatt mindenkit arra kér, hogy maradjon otthon és legyen óvatos a vírussal. John Horgan kanadai politikus nemrég egy sajtótájékoztatón beszélt arról, hogy bár próbálja a fiatalabbak figyelmét is felhívni a koronavírus veszélyeire, az lenne a legjobb, ha Ryan, vagyis Deadpool is segítene ebben egy kicsit - írja a Bors.

"Őszintén szólva nem vagyok benne biztos, hogy ez jó ötlet, nem hiszem, hogy orvosi tanácsot akarnak tőlem a srácok, nem uram. Hacsak nem plasztikai sebészetről van szó, amit - ezt sokan tudják,de - én használtam, hogy Hugh Jackman lehessek"

- kezdte a színész, aki később édesanyjáról és David Suzukiról is beszélt.

"Az anyukám nem szeret egész nap a lakásban lenni. Kint szeretne lenni a Kitsilano Beachen, ahol kereshet magának egy lebarnult harmincast"

- mondta Ryan, aki megkérte a fiatalokat, hogy ne öljék meg se az anyukáját se, David Suzukit azzal, hogy nem veszik komolyan a vírust.

Forrás: AFP/2019 Getty Images/Ilya S. Savenok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.