Újabb részletek láttak napvilágot a Lupa Beachen történt halálesetről

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Lupa Beach fulladás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy írtuk,  tragédia történt a Lupa Beachen, egy fiatal férfi csütörtökön vízbe fulladt a strand VIP részén. A Blikk információ szerint a fuldokló 20 éves alig pár méterre volt a stégtől, mégsem sietett a segítségére senki. 

- nyilatkozta a Gerendai Károly, a Lupa Beachet üzemeltető cég tulajdonosa.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ügyben még megszólalt Wágner László 19 éves diák, aki nyaranta vízimentőként szolgál a Lupa Beachen. Ő is segített a mentőknek az újraélesztésben.

„Este fél nyolc lehetett, amikor a fiatalember a parttól pár méterre bajba került. Amikor felbukkant, levegőért kapkodott, a kezével csapkodott, majd némán elmerült. Két lány ezt végignézte a parton, ők két másik vendégnek szóltak, tíz percig együtt keresték a férfit, majd segítséget kértek a strand személyzetétől. Ahol elmerült, ott 4 méter mély a víz, a kollégám hozta fel és húzta ki őt a partra. Összesen tizenöt percig lehetett a víz alatt, egész nap csak egy zacskó chipset evett, talán ezért nem volt ereje tovább küzdeni. Én a mentőknek segítettem az újraélesztésben, de sajnos már nem lehetett megmenteni az életét" - mesélte megrendülve.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel, azonban a rendőrség még vizsgálja az esetet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.