Sosem hallott titkok derültek ki Harangozó Teri magánéletéről

Forrás: MTI/Földi Imre -
párkapcsolat Harangozó Teri szerelem énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő titkok derültek ki Harangozó Teri életéről. 

Harangozó Teri világ életében profi volt a szakmájában. Nem csak azért, mert olyan klasszikus slágert adott nekünk, mint a "Mindenkinek van egy álma", hanem azért is, mert a magánéleti nehézségeit sosem éreztette a rajongóival. Ennek talán az az oka, hogy noha voltak tartós párkapcsolatai, élete legtartósabb szerelmi kapcsolata mégis a zenéhez, a közönséghez volt köthető.

"Soha nem volt előtérben a magánéletem, maximum 5 évig bírtam egy férfi mellett. Az első férjem civil volt, a második terelgette a pályámat, vele 4 évet éltem Los Angelesben" - vallotta be korábban Teri, aki azt is elárulta,

Tibor elképesztően, már-már betegesen féltékeny volt

még arra is, hogy ki szolgálja ki az énekesnőt a sarki boltban. Teri egy idő után már életveszélyben érezte magát a férfi mellett, többek között ezért költözött haza Magyarországra. Az énekesnőről azt is tudni lehetett, hogy sosem várta meg, míg vele szakítanak. Ha úgy érezte, elromlottak dolgok, inkább ő mondta ki az utolsó szót - nyilatkozta korábban a Borsnak.

Forrás: MTI/Földi Imre

Sokan furcsának találják, hogy Teri miért nem vállalt gyermeket, hiszen rengeteg szeretet és törődés lakozott benne, de mint kiderült, ő pontosan tudta, mi a célja az életben, és ezt sosem tévesztette szem elől:

Én nem családanya akartam lenni, hanem énekesnő. És volt, hogy teherbe estem többször is. Mindig éppen rossz időben, amikor nem törhetett ketté a karrierem.

Az is tudvalevő, hogy az édesanyját szerette a legjobban a világon, aki nem csak anyaként, hanem legjobb barátnőként volt jelen Teri életében. Éppen ezért nem tagadta soha, hogy édesanyja 2008-as halála után már semmi sem volt ugyanolyan, mint régen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.